Om oss

Vi på Kina-Terapi Skolan arbetar med att hjälpa dig hjälpa andra. Vi vill att alla ska hitta en väg att både återfå och bibehålla sin hälsa. Våra yrkesutbildningar och kurser fokuserar på att hjälpa dig som elev hitta det som är mest värdefullt både hos dig själv och hos andra. Utbildningarna handlar mycket om rörelser, kunskap och beröring.

Akupunkturutbildning i Stockholm

Vi som skola har gått igenom en kvalitetskontroll vilket innebär att vi blivit godkända som en yrkesterapi. De kurser vi erbjuder är bland annat inom akupunktur och akupressur, men även inom andra områden som basmedicin och massageterapi.

För att säkert lära sig akupressurutbildning och utbildning inom akupunktur krävs det att du har personer med erfarenhet som lär dig, och det är precis vad vi har. Är du intresserad av att börja en av våra utbildningar kan du ta kontakt med oss och på så sätt få mer information. Trots att vi finns i Stockholmsområdet kan vi även utföra utbildningar för grupper i andra orter än Stockholm. Skulle du och dina vänner vara intresserade av att gå en akupressurutbildning men inte ha möjlighet att resa till oss kan du ta kontakt med oss så får vi se ifall vi kan lösa detta.

SKFM